Σύστημα Θερμομέτρησης Προσώπων

Η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 και οι συνέπειες της έχουν αλλάξει αναπόφευκτα και τα μέτρα προφύλαξης στους χώρους συναθροίσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Ένα σημαντικό προληπτικό μέτρο πριν την είσοδο ενός ατόμου σε έναν χώρο είναι η θερμομέτρηση του έτσι ώστε να αποφευχθεί η είσοδος του εφόσον εντοπιστεί ότι έχει πυρετό. Δεν είναι απαραίτητο φυσικά ότι θα έχει τον κορωνοϊό, όμως είναι σημαντικό να εντοπιστεί ότι έχει πυρετό και να γίνει σύσταση να εξεταστεί. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η είσοδος του στον χώρο διασφαλίζοντας την υγεία των υπόλοιπων εργαζομένων.

Στους χώρους εργασίας και συναθροίσεων είναι πολύ σημαντικό να συνδυάζεται η θερμομέτρηση με την πρόσβαση με αυτοματοποιημένο τρόπο έτσι ώστε να μην εμπλέκεται προσωπικό σε αυτές τις διαδικασίες. Με αυτόν τον τρόπο δεν κινδυνεύει η υγεία του προσωπικού ασφαλείας και δεν δαπανάται ανθρωποχρόνος για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του προσωπικού. Η ανάγκη αυτή της σύγχρονης πραγματικότητας οδήγησε την Magtech να προτείνει συνδυαστικές λύσεις θερμομέτρησης με συστήματα ελέγχου πρόσβασης, καμερών και ανιχνευτών μετάλλων.

Οι συμβατικές λύσεις ελέγχου πρόσβασης με πλαστικές κάρτες ή δακτυλικό αποτύπωμα είναι λύσεις που μεταδίδουν τον ιό γιατί ο κάθε χρήστης έρχεται σε επαφή με την συσκευή ανάγνωσης ή με την κάρτα. Οι νέες προτεινόμενες λύσεις είναι ανέπαφες και χρησιμοποιούν την αναγνώριση προσώπου ακόμα και με την χρήση μάσκας και την ανάγνωση παλάμης από απόσταση. Παράλληλα, όσο διαρκεί η απόφαση για τον έλεγχο πρόσβασης γίνεται από την συσκευή και η θερμομέτρηση του ατόμου. Έτσι, το σύστημα μπορεί συνδυαστικά να αποτρέψει την είσοδο σε κάποιον που ενώ έχει δικαιώματα ελέγχου πρόσβασης έχει παράλληλα και πυρετό. Στην περίπτωση αυτή δεν θα απελευθέρωσει την θύρα ή τον μηχανισμό διέλευσης και μπορεί να δώσει και συναγερμό για να ειδοποιηθεί το προσωπικό ασφαλείας για να του κάνει σύσταση να εξεταστεί.

Οι λύσεις που προτείνει η Magtech είναι του γνωστού οίκου ZKTeco και είναι συνδυαστικές λύσεις θερμομέτρησης σώματος με έλεγχο πρόσβασης, ωρομέτρηση προσωπικού, θερμικές κάμερες ή σε πύλες ανίχνευσης μετάλλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τα προϊόντα θερμομέτρησης προσώπων εδώ

 

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα προϊόντα και τα έργα μας!
Όροι και Προϋποθέσεις

Σύνδεση

Αναζήτηση στο e-shop